Rauhallista Joulun aikaa Sinulle!

Jouluun liittyy yleensä paljon muistoja, toiveita ja tunteita. Yksi tavallisimmista ajatuksista joulun viettoon ovat unelmat onnellisesta liittymisestä perhejouluun.
Kuvat, jotka joulusta leviää somen kautta usein lisäävät kuvaa yltäkylläisestä ja kaikkien toiveiden täyttämästä onnellisen suvun ja perheen yhteisestä juhlasta.

Joulun aikaan on hyvä pysähtyä miettimään, mistä omat onnen ja onnellisuuden kuvat ja todellisuus syntyvät. Ovatko nuo kuvat enemmän toiveita? Palvelevatko nämä mielikuvat meidän hyvää oloa ja todellisia tarpeita?

Joulussa korostuu perinteiset arvot ja rauhoittuminen syvempien tunteiden äärelle. Tarvitsemme toki kokemuksia, arvoja, tavoitteita, toimintaa ja perinteitä voidaksemme hyvin/ pyrkiessä hyvään elämään. Voisiko Joulu olla sittenkin vain lepoa, yhdessä ruokailua, keskustelua itsen/toisten kanssa? Läsnäoloa ja aikaa muistella entistä ja kuvitella tulevaa. Katsella valojen ja kyntilöiden luomaa mukavaa tunnelmaa. Antaa lupa itselle ja toisille nauttia hetkestä ilman suorittamista ja velvoitteita,

Ihanaa Joulun aikaa rakkaudellisin ajatuksin! Pidetään mielessä elämän hyvät asiat ja armollisuus, että huomenna on taas uusi päivä oppia ja erehtyä!